ΒΟΛΟΣ Μία από Barista Pro τις σημαντικότερες Σωματείο εργαζομένων στην ΑΓΕΤ Σωματείο Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων και Γραφείων χυμοί φωνές του λαϊκού τραγουδιού «σώπασε» για πάντα σήμερα σε Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. ηλικία επεισόδια 73 Ρουβάς Άγιο Πνεύμα ετών, Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο..."






image class="left" url="http://i1.prth.gr/images/602B2319E8EF0AE26B0EC8E22DE74DCA.jpg"






Απεβίωσε η σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια Πόλυ Πάνου ΒΟΛΟΣ






Μία από τις σημαντικότερες φωνές του λαϊκού τραγουδιού «σώπασε» για πάντα σήμερα σε ηλικία 73 ετών, έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνοΜία από τις σημαντικότερες φωνές του λαϊκού τραγουδιού, η Πολύ Πάνου, απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 73 ετών.



















Η καλλιτέχνης έπασχε από καρκίνο και τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στο θεραπευτήριο ΥΓΕΙΑ, όπου και κατέληξε το μεσημέρι της Παρασκευής.









 









Σύμφωνα με τη ανακοίνωση που εξέδωσε το νοσοκομείο, «η Πολυτίμη Πάνου, ετών 73, απεβίωσε σήμερα Παρασκευή 27 Σεπ Τεμβρίου 2013 στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από πολύμηνη και άνιση μάχη με τον καρκίνο».



















Η σορός της Πόλυς Πάνου θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 09.30 της Δευτέρας, 30 Σεπ Τεμβρίου, στο παρεκκλήσι του Α΄Νεκροταφείου, ενώ στις 15:00, στην εκκλησία του ίδιου χώρου, θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία. Στη συνέχεια, η σορός θα μεταφερθεί στο Νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου, όπου θα ταφεί σε οικογενειακό τάφο.



















Η Πολυτίμη Κολιοπάνου -όπως ήταν το πραγματικό της όνομα- γεννήθηκε στην Αθήνα στις 28 Οκτωβρίου 1940, μεγάλωσε όμως στην Πάτρα.



















Μπήκε στη δισκογραφία με το «Πήρα τη στράτα την κακιά» (1952) του Μπιθικώτση. Συνέχισε με το «Να πας να πεις της μάνας μου» του Ζαμπέτα- Τσάντα (1956) και «Τα αδέλφια δε χωρίζουνε», «Τα λιμάνια», «Το δαχτυλίδι», «Άλλα μου λεν τα μάτια σου», «Ένα σφάλμα έκανα», «Εσένα δε σου άξιζε αγάπη», «Ο κόσμος όλος με κατακρίνει και άλλα».



















YouTube</a>.com/embed/T-m0-JUKRvo?rel=0" allowfullscreen= frameborder="0" height="315" width="420"> --- --- --- --- --- --- --- --- YouTube.com/embed/ns2Pl7AwoRM?rel=0" allowfullscreen= frameborder="0" height="315" width="420">


























Σημειώνεται επίσης ότι ήταν η πρώτη που τραγούδησε τα « παιδιά του Πειραιά», που έγινε αργότερα διεθνής επιτυχία, ενώ ίδρυσε, αρχικά μαζί με τον Πάνο Γαβαλά, τη δισκογραφική εταιρεία «Βεντέτα».



















YouTube</a>.com/embed/fQjYLKdJpxQ?rel=0" allowfullscreen= frameborder="0" height="480" width="675"> --- --- --- --- --- --- YouTube.com/embed/DZmQRHIa1k8?rel=0" allowfullscreen= frameborder="0" height="315" width="420">



















YouTube</a>.com/embed/1h7c8an-Tbc?rel=0" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="420">



















ΒΟΛΟΣ Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα













«Οι πολιτικάντηδες με τα "burberry" ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή ΑυγήΕίχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.



















image class="left" url="http://www.protothema.gr/files/1/2013/09/10/witacua4.jpg"
















Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.



















Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα... γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!



















Το... πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρ
There are no comments on this page.
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki