ΜΕΙΚ ΑΠ Παρά το γεγονός πως ο Τύπος στην Πορτογαλία, τον φέρνει πλέον στην πόρτα της εξόδου από την Μπράγκα, ο ίδιος ο Ζεσουάλδο Φερέιρα......






image class="left" url="http://www.newsbeast.gr//files/temp/3D0B6E8FF667D1BB19734BA0EBEDD265.jpg"






Η Μπράγκα χάνεται, ο Φερέιρα στον κόσμο του ΜΕΙΚ ΑΠ Γνώρισε την 4η συνεχόμενη ήττα της και βρίσκεται πλέον κοντά στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας


































Παρά το γεγονός πως ο Τύπος στην Πορτογαλία, τον φέρνει πλέον στην πόρτα της εξόδου από την Μπράγκα, ο ίδιος ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ούτε λίγο, ούτε πολύ, τρέλανε τους εκπροσώπους του Τύπου και τους ρεπόρτερ της ομάδας, μετά το τέλος της νέας οδυνηρής ήττας από την Ρίο Άβε, που είναι η 3η στη σειρά εντός έδρας, παρακολουθηση κινητου λέγοντας πως έχει ήσυχη τη συνείδηση του:



















«Δεν έχω τίποτα να φοβηθώ. Μπορείτε να μοιραστείτε την δυσαρέσκεια με τους οπαδούς, αλλά εγώ είμαι ήρεμος και ασφαλής απ’ όσα έχουμε κάνει. Η ομάδα είναι ικανή να πετύχει τους στόχους της και όταν αυτό θα συμβεί εσείς θα είστε οι χαμένοι», ενώ πρόσθεσε πως «η ομάδα είχε 21 τελικές, αλλά όσο περνούσε η ώρα έχανε την ηρεμία της. Αυτό που συμβαίνει είναι αφύσικο» κατέληξε ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, παρακολουθηση κινητου στην συνέντευξη του μετά το τέλος του ματς.



















Πηγή: sport-fm.gr



























ΜΕΙΚ ΑΠ ΜΕΙΚ ΑΠ Reuters: Παράνομο το σχέδιο φόρου στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές













Σύμφωνα με πόρισμα της νομικής υπηρεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που περιήλθε στην κατοχή του ReutersΠαράνομο κρίνεται το σχέδιο 11 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης να επιβάλουν φόρο επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών, σύμφωνα με γνωμοδότηση νομικών εκπροσώπων της Ε.Ε, σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters.



















Η 14σέλιδη γνωμάτευση, που περιήλθε στην κατοχή του Reuters, θα καταστήσει δύσκολη την εφαρμογή του μέτρου σε 11 κράτη-μέλη από το 2014. Στόχος του είναι να καταβάλουν οι τράπεζες περίπου 35 δισ. ευρώ το χρόνο, ως αντάλλαγμα για την ενίσχυση που έλαβαν από τους φορολογούμενους κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης του 2007-2009.



















Αντιθέτως, η έκθεση θα γίνει δεκτή με ικανοποίηση από το Λονδίνο, το μεγαλύτερο χρηματοοικονομικό κέντρο της ΕΕ, που αντιτίθεται στην επιβολή του φόρου. Η Βρετανία και αρκετά ακόμα κράτη-μέλη της ΕΕ αρνήθηκαν να το εφαρμόσουν, κάτι που θέ ΤΕΙ εν αμφιβόλω το δικαίωμα των 11 κρατών να το υλοποιήσουν χωρίς τη συναίνεση των υπολοίπων.



















Ο φόρος σχεδιάζεται να επιβληθεί στις μετοχές, τα ομόλογα, τα παράγωγα, παρακολουθηση κινητου τις συμφωνίες επαναγοράς και το δανεισμό τίτλων.



















Υπέρ της εφαρμογής του έχουν ταχθεί η Ελλάδα, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Αυστρία, παρακολουθηση κινητου η Πορτογαλία, το Βέλγιο, η Εσθονία, η Σλοβακία και η Σλοβενία.



















Οι νομικές υπηρεσίες της ΕΕ αναφέρουν, ωστόσο, στη γνωμοδότησή τους με ημερομηνία 6 Σεπ Τεμβρίου ότι το σχέδιο «υπερβαίνει τη δικαιοδοσία των κρατών-μελών για φορολόγηση βάσει των κανόνων του διεθνούς εθιμικού δικαίου».



















Σύμφωνα με το έγγραφο, το σχέδιο δεν συνάδει με την συνθήκη της ΕΕ, «καθώς παραβιάζει τις φορολογικές αρμοδιότητες των κρατών μελών που δεν συμμετέχουν». Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr






















ΜΕΙΚ ΑΠ Φάρμακα σε ανασφάλιστους και απόρους




















Ανακοινώθηκε στο υπουργείο υγείας, η συνεργασία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ), του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) της Αρχιεπισκοπής και του υπουργείου υγείας, με στόχο τη δημιουργία τράπεζας φαρμάκου για τους ανασφάλιστους και τους άπορους.



















Ο υπουργός υγείας, Α. Γεωργιάδης, αναφερόμενος στη δημιουργία τράπεζας φαρμάκου, τόνισε ότι από τους 34.000 πολίτες που έχουν κάνει αιτήσεις για να ενταχθούν σ΄ αυτό το πρόγραμμα βοήθειας, έχουν εγκριθεί μέχρι σήμερα 10.500.



















Ο στόχος του προγράμματος είναι να διατίθενται δωρεάν και φάρμακα λίγους μήνες από την ημερομηνία λήξης τους και εκτιμάται, όπως είπε ο πρόεδρος του ΣΦΕΕ κ. Φρουζής, στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού ότι θα συγκεντρώνονται κάθε χρόνο περίπου 900.000 φάρμακα, τα οποία θα διατίθενται αφού προηγουμένως έχουν ελεγχθεί από τον ΕΟΦ.



















Μετά από επίμονες ερωτήσεις δημοσιογράφων για το νέο νομοσχέδιο για το φάρμακο, παρακολουθηση κινητου η συζήτηση άνοιξε και για το θέμα των γενοσήμων.



















Όπως έγινε γνωστό, παρακολουθηση κινητου το υπουργείο υγείας προτίθεται να μειώσει περισσότερο τις τιμές των γενοσήμων και να δώσει κίνητρα σε γιατρούς και φαρμακοποιούς, ώστε να αυξηθεί η χρήση τους και να αγγίξει το 60%, ενώ δεν αποκλείσθηκε το ενδεχόμενο να ενθαρρυνθούν και οι ασφαλισμένοι να τα χρησιμοποιούν.



















Όπως ανέφερε ο υπουργός υγείας «δεχόμαστε κριτική από την τρόικα για τη χαμηλή συμμετοχή (25%) των ασφαλισμένων στο φάρμακο όταν στην Πορτογαλία η συμμετοχή είναι 38%. Παρότι έχει τεθεί, είναι ένα θέμα που δεν συζητάμε».


























Τα γενόσημα φάρμακα ελέγχονται από τον ΕΟΦ και το ποσοστό που κρίνονται ακατάλληλα είναι μόλις 4%, όσο και στα πρωτότυπα, είπε.


























Όπως τόνισε, εξάλλου, πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης «εμείς δεν διαφωνούμε με τη χρήση γενοσήμων αρκεί τα φάρμακα αυτά να ελέγχονται και να είναι ασφαλή για τους πολίτες».



















Σημειώνεται ότι πριν ο υπουργός υγείας μιλήσει για το θέμα των γενοσήμων στη συνέντευξη Τύπου, προκλήθηκε ένταση μεταξύ δημοσιογράφων, του Α. Γεωργιάδη και του προέδρου του ΙΣΑ, παρακολουθηση κινητου επειδή οι εκπρόσωποι του Τύπου επέμεναν ο υπουργός υγείας να μιλήσει για τα γενόσημα.



















Ο κ. Γεωργιάδης μεταξύ σοβαρού και αστείου είπε στους δημοσιογράφους ότι είναι «γκρινιάρηδες» και κάνουν σαν στρουμφάκια, συμπληρώνοντας ότι στο εξωτερικό οι δημοσιογράφοι δεν συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο.



















Ο Γ. Πατούλης, μετά από επίμονες ερωτήσεις δημοσιογράφων, τους αποκάλεσε «ανακριτές».






























ΜΕΙΚ ΑΠ






source: http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/603640/i-braga-hanetai-o-fereira-ston-kosmo-tou/













ΜΕΙΚ ΑΠ…
There are no comments on this page.
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki