ΕΠΙΠΛΑ Στη θέση ότι οι γερμανικές εκλογές αφορούν ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ ΒΟΛΟΣ την Ελλάδα, ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΒΟΛΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΕΠΙΠΛΑ αλλά λιγότερο απ' όσο ίσως νομίζουμε, ΕΠΙΠΛΑ συμφώνησαν οι συνομιλητές στην εκδήλωση"






image class="left" url="http://www.newsbomb.gr/media/k2/items/cache/1f1d32dbaa5bea5fb87d7247c2f721ba_XL.jpg"






Στυλιανίδης:Αλλαγή γερμανικής κυβέρνησης δεν σημαίνει αλλαγή πολιτικής ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ
















Στην τοποθέτησή του ο [[http://www.newsbomb.gr/tags/itemlist/tag/%CE%95%CF%85%CF%81%CE%B9%CF%80%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82%20%CE%A3%CF%84%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82 ΕΕλλάδαΕλλάδας</a> και της ΕΕ  είναι πρωτίστως πολιτικό και γεωστρατηγικό  και δευτερευόντως οικονομικό. Περιέγραψε την έξυπνη πολιτική των ΗΠΑ που χαρακτηρίζεται από την εξαγωγή των προβλημάτων και την αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων συγκριτικά με τη δυσκαμψία, την αργοπορία και την ατέλεια του ευρωπαϊκού μηχανισμού λήψης αποφάσεων. Επεσήμανε ότι το λάθος της Ε.Ε να προχωρήσει  σε νομισματική  Ένωση χωρίς παράλληλη δημοσιονομική, οικονομική και πολιτική ένωση ενθάρρυνε τη διάθεση εσωτερικών ηγεμονισμών, μείωσε την αποτελεσματικότητα της ΕΕ και έθεσε σε δοκιμασία την ευρωατλαντικήΕλλάδαΕλλάδας</a> αναφέρθηκε:












•στις στρεβλώσεις της ελληνικής οικονομίας,












•στο μεγάλο και σπάταλο κράτος,












•στη στροφή που συντελέστηκε από την πραγματική στην εικονική οικονομία  (με την υπόθεση του Χρηματιστηρίου, του πλαστικού χρήματος, του υπερβολικού δανεισμού και των άστοχων επιδοτήσεων),












•στην έλλειψη ουσιαστικής προετοιμασίας για την είσοδο στην ευρωζώνη,












•στη διεθνοποίηση του ελληνικού εσωτερικού προβλήματος με το Μνημόνιο.












Αναλύοντας το διακύβευμα των γερμανικών εκλογών υποστήριξε ότι «αλλαγή κυβέρνησης δεν σημαίνει ότι θα επέλθει και σοβαρή αλλαγή πολιτικής. Η σύγκρουση στη [[https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%Bκόμμακόμματα</a> παρά μεταξύ των μεγάλων κομμάτων. Συγκρούεται το δόγμα εξωτερικής πολιτικής που εγκαθίδρυσε ο Χέλμουτ Κολ ότι μία ισχυρή ευρώπη εγγυάται μία δυνατή Γερμανία με την μεταγενέστερη αντίληψη για τη Γερμανική ευρώπη. Η αργή στροφή της Μέρκελ προς την πρώτη σχολή σκέψης δημιουργεί τις προϋποθέσεις για περισσότερη ευρώπη , για αποκατάσταση της ευρωατλαντικής ισορροπίας, για επιστροφή στην πραγματική [[http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CΕλλάδαΕλλάδας</a>».












Για την ΕΕ ο Ευριπίδης Στυλιανίδης τόνισε « Η Ελλάδα δηλ. το 2,5% του ευρωπαϊκού ΑΕΠ  μπορεί να αναδειχθεί ευκολότερα σε ευρωπαϊκό μοντέλο ανάπτυξης παρά σε αιτία κρίσης». Υποστήριξε ότι δεν πρέπει να πάμε σε κλωνοποίηση των μοντέλων διαχείρισης, αλλά να καταστήσουμε συγκριτικό πλεονέκτημα την πολυμορφία των εθνικών πολιτισμών και να αξιοποιήσουμε τη συμπληρωματικότητα του γερμανικού και του ελληνικού μοντέλου.












Η ευρώπη χρειάζεται ηγεσία άμεσα εκλεγμένη από τους ευρωπαϊκούς λαούς, ταχύτητα στη λήψη αποφάσεων και κατανομή ρόλων στα κράτη μέλη.












Η Ελλάδα καλείται να απαντήσει στα ερωτήματα:












•Σε ποιους τομείς της πραγματικής οικονομίας  θα επενδύσει για να δημιουργήσει πλούτο ( τουρισμό, ναυτιλία, παιδεία, ενέργεια…);












• Πως θα προχωρήσει σε ριζικές μεταρρυθμίσεις μαζί με την κοινωνία και όχι με την κοινωνία απέναντι;












•Πως θα μπορέσει να εντάξει το προσωπικό όνειρο σε ένα συλλογικό εθνικό αναπτυξιακό όραμα ;












































ΕΠΙΠΛΑ ΕΠΙΠΛΑ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»













Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη - δημάρχων σε ταβέρνα της ΚηφισιάςΣε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β' Αθηνών.



















Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.









 









Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.



















Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.



















Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας... πανικό στους απόντες.



















Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν... τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.



















Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».



















Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».


Oλα όσα γνhttp://www.%20<a%20href= AppleApple.com/gr/iphone/">iPhone</a>













Στις 8 το βράδυ η Applehttp://www.%20<a%20href= AppleApple.com/gr/iphone/">iPhone</a> και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της ΚίναςΣε λίγες ώρες στις 8 το βράδυ για την Ελλάδα- η Applehttp://www.%20<a%20href= AppleApple.com/gr/iphone/">iPhone</a> και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της [[http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9B%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%AE_%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B1_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%9A%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CF%82
There are no comments on this page.
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki