ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ «Άδικος, αδύναμος και δογματικός» χαρακτηρίστηκε ο Φρανσουά Ολάντ από την πλειοψηφία ερωτηθέντων σε δημοσκόπηση......






image class="left" url="http://www.newsbeast.gr//files/temp/C8200400075F18407ABB8BC73C22DA0F.jpg"






«Άδικος, αδύναμος και δογματικός» ο Φρανσουά Ολάντ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Επικριτικοί απέναντι στον πρόεδρο εμφανίζονται οι πολίτες της Γαλλίας


































«Άδικος, αδύναμος και δογματικός» χαρακτηρίστηκε ο Φρανσουά Ολάντ από την πλειοψηφία ερωτηθέντων σε δημοσκόπηση!



















Την έρευνα πραγματοποίησε το ινστιτούτο Polling Vox και όπως προέκυψε ένας στους δύο Γάλλους δεν έχει τίποτε θετικό να πει για τη θητεία του προέδρου.



















Αναλυτικά, το 53% θεωρεί ότι από την εκλογή του το Μάιο 2012, ο Φρανσουά Ολαντ έχει φανεί «άδικος», ενώ με την αντίθετη άποψη τάσσεται μόλις το 40%.



















Το 76% θεωρεί το γάλλο πρόεδρο «αδύναμο» έναντι του 20% που το θεωρεί «δυνατό». Ας σημειωθεί, βέβαια ότι «αδύναμο» τον θεωρεί το 90% των δεξιών ψηφο φόρων και το 59% των αριστερών.



















Από την άλλη, «δογματικό» χαρακτηρίζει τον Ολάντ το 54%, ενώ το 35% «συνενωτικό».



















Ακόμη, οι επιδόσεις του στην προεδρία επικρίνονται με μεγάλη αυστηρότητα. Στην ερώτηση τι τους άρεσε περισσότερο από τις ενέργειές του, το 13% απαντά η «η εξωτερική πολιτική» και το 9%, «η θέσπιση του γάμου των ομοφύλων». Το 47% δεν αξιολογεί τίποτα θετικό από το έργο του εδώ και ενάμισι χρόνο.



















Στην αντίστροφη ερώτηση για το τι τους άρεσε λιγότερο, το 30% αναφέρεται στις φορολογικές επιβαρύνσεις, το 25% απαντά «ο τρόπος του ως προέδρου».



















Ωστόσο, η μεγάλη πλειοψηφία, το 69% όσων τον ψήφισαν το Μάιο του 2012 δηλώνουν ότι θα τον ξαναψήφιζαν, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ εάν η αναμέτρηση γινόταν και πάλι με το Νικολά Σαρκοζί . Το 29% αντίθετα δεν θα ξαναψήφιζε τον Φρανσουά Ολάντ.



























ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ Κ
There are no comments on this page.
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki