ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, κοσμηματα βολος άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός
image class="left" url="http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/550_334_143363.jpg"
- Υγεία - Οι ερωτογενείς ζώνες δεν είναι αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Έκπληξη ακόμη και στους ειδικούς προκάλεσε η έρευνα στην οποία αξιολογήθηκαν 41 σημεία του ανθρώπινου σώματος για τη σεξουαλική διέγερση που μπορούν να προκαλέσουν. Κι αυτό διότι, ενώ τα πόδια και τα δάχτυλα των ποδιών θεωρούνταν μέχρι σήμερα από τα πιο ευαίσθητα σεξουαλικά σημεία του σώματος, ειδη δωρων βολος στη συγκεκριμένη δημοσκόπηση πήραν τη χειρότερη βαθμολογία.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ και διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα
ΠΗΓΗ: ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΒΟΛΟΣ ΤΑ ΝΕΑ
ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Ασία: Ένας στους τέσσερις άνδρες παραδέχεται ότι είναι βιαστής!
Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της...Το ένα τέταρτο των Ασιατών παραδέχεται ότι έχει βιάσει γυναίκα, σύμφωνα με έρευνα των Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιήθηκε σε έξι χώρες της περιοχής και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.
Στην Παπούα Νέα Γουινέα, ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της, σύμφωνα με την έρευνα του ΟΗΕ.
"Τα συμπεράσματα της έκθεσης επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της βίας κατά των γυναικών στην περιοχή. Και η βία είναι απολύτως συνδεδεμένη με την ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων", δήλωσε η Έμα Φούλου, εκ των επικεφαλής της έρευνας.
Η έκθεση με τίτλο "Γιατί Ορισμένοι Άνδρες Χρησιμοποιούν Βία Κατά των Γυναικών και Πώς Μπορούμε να το Αποφύγουμε;" βασίστηκε σε συνεντεύξεις που δόθηκαν κατά το διάστημα 2010-2013 από 10.000 άνδρες και 3.000 γυναίκες στο Μπανγκλαντές, την Καμπότζη, ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ την Κίνα, την Ινδονησία, την Σρι Λάνκα και την Παπούα Νέα Γουινέα.
Η έκθεση παρείχε λεπτομερή στοιχεία για την βία που ασκούν οι άνδρες εις βάρος των γυναικών και τα κίνητρά τους.
Η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού επιλέχτηκε για την πρώτη τέτοια έκθεση κυρίως επειδή τα Ηνωμένα Έθνη διαθέτουν πολλά ενεργά προγράμματα για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών στην Ασία.
Από την έρευνα προέκυψε ότι το ποσοστό σωματικής και σεξουαλικής βίας εις βάρος συζύγων και συντρόφων είναι υψηλό, καθώς στην Ινδονησία, για παράδειγμα, κυμαίνεται στο 26%, ενώ στην Παπούα Νέα Γουινέα στο 80%.
Μεταξύ των βιαστών που παραδέχονται την πράξη τους, το πιο κοινό κίνητρο που επικαλούνται είναι η αίσθηση σεξουαλικής κυριότητας.
"Παρότι το αλκοόλ συχνά θεωρείται ότι είναι ένας κοινός παράγοντας διάπραξης βίαιου εγκλήματος, ήταν η λιγότερο κοινή απάντηση που έδωσαν οι ερωτηθέντες", χειροποιητα κοσμηματα σύμφωνα με την έρευνα.
Η έρευνα αποπειράθηκε επίσης να εξετάσει το θέμα του βιασμού με θύματα άνδρες.
Στο Μπανγκλαντές, την Κίνα και την Ινδονησία, περίπου το 2% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει άλλον άνδρα, κοσμηματα βολος ενώ στη Σρι Λάνκα και την Καμπότζη το ποσοστό ανέρχεται, κατά μέσον όρο, σε 3% με 4% και στην Παπούα Νέα Γουιένα σε 8%.
Όπως προκύπ ΤΕΙ, η Παπούα Νέα Γουινέα έχει σχετικά χαμηλό επίπεδο ισότητας των δύο φύλων, έλλειψη νομοθεσίας κατά του βιασμού, ενώ οι πρόσφατες συγκρούσεις έχουν οδηγήσει στην αποδοχή της βίας, εξηγεί η Φούλου.
Η έκθεση διαπίστωσε ότι περίπου το 72% με 97% των ανδρών που παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει δεν αντιμετώπισαν τις συνέπειες του νόμου.
ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Ινδία: Στην αγχόνη οι τέσσερις βιαστές της φοιτήτριας
Το δικαστήριο έκρινε ένοχους τους τέσσερις κατηγορούμενους σε μία υπόθεση που προκάλεσε κατακραυγή στην Ινδία και τον κόσμοΤην επιβολή της θανατικής ποινής δια απαγχονισμού εναντίον των τεσσάρων κατηγορουμένων που κρίθηκαν την Τρίτη ένοχοι από δικαστήριο του Νέου Δελχί για τον βιασμό και τη δολοφονία της 23χρονης φοιτήτριας τον περασμένο Δεκέμβριο ζήτησε ο δημόσιος κατήγορος Ντάγιαν Κρίσνα.
Το δικαστήριο έκρινε χθες ένοχους τους τέσσερις κατηγορούμενους σε μία υπόθεση που προκάλεσε κατακραυγή στην Ινδία και τον κόσμο. Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι κατέβηκαν στους δρόμους στην Ινδία για να καταγγείλουν τη μεταχείριση των γ