ΕΠΙΠΛΑ Γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά μεγάλωσε στην Πάτρα. Αρχές της δεκαετίας του ΄50, το έσκαγε, ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ όπως αναφέρει στο βιογραφικό της, από το......
image class="left" url="http://www.newsbeast.gr//files/temp/E8D7320DD8780F61106ADD174C2F73A0.jpg"
Τι κάνει σήμερα η Πόλυ Πάνου; ΕΠΙΠΛΑ Τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει
Γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά μεγάλωσε στην Πάτρα. Αρχές της δεκαετίας του ΄50, ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΒΟΛΟΣ το έσκαγε, ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ όπως αναφέρει στο βιογραφικό της, από το Δημοτικό και ανέβαινε στα Ψηλά Αλώνια, σ’ ένα καφενείο που είχε πρωτοφέρει τότε juke box. Αυτό ήταν και ο «πρώτος της Δάσκαλος».
Μαθήτρια του δημοτικού σχολείου ακόμη, της άρεσε να τραγουδάει το «Όταν θα πω το αχ», ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ το βαρύ ζεϊμπέκικο του Σταύρου Τζουανάκου, που μόλις είχε πρωτοβγεί. Χωρίς να το γνωρίζουν οι γονείς της, συμμετέχει σ’ ένα διαγωνισμό ταλέντων της πόλης, τραγουδά και παίρνει το πρώτο βραβείο.
Ένα χρόνο αργότερα, βρέθηκε για εμφανίσεις στην αχαϊκή πρωτεύουσα ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΒΟΛΟΣ νέος τότε στο χώρο.
Η τραγουδίστρια του συγκροτήματός του, ΕΠΙΠΛΑ τους εγκατέλειψε και εκείνος βρέθηκε σ’ έναν κουρέα κι έλεγε τον… πόνο του. Εκείνος του υπέδειξε την Πόλυ Πάνου έτσι ο Μπιθικώτσης έψαξε να τη βρει, ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ την άκουσε να τραγουδά και της ζήτησε να τον ακολουθήσει. Βρέθηκε τότε στο Αγρίνιο, την Αθήνα και ύστερα στα δισκογραφικά στούντιο της Columbia με τη συνοδεία της μητέρας της παρά την οργή του εργολάβου πατέρα της. Όταν ο παραγωγός της άκουσε τη φωνή της, μίλησε με τα καλύτερα λόγια.
Έτσι, ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ από το ξεκίνημά της και με το πέρασμα των χρόνων, εξελίχθηκε στην πιο καθαρή ίσως ερμηνεύτρια του κλασικού λαϊκού τραγουδιού. Δεν είναι τυχαίο που έκανε κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, ξανατραγουδώντας κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά ζεϊμπέκικα και χασάπικα αυτού του είδους.
Το πρώτο τραγούδι που ηχογράφησε, ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ το έγραψε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και είχε τίτλο «Πήρα τη στράτα την κακιά», ακολούθησε το «Να πας να πεις της μάνας μου» του Γιώργου Ζαμπέτα. Και έτσι πολύ γρήγορα βρέθηκε να τραγουδάει καινούργια κομμάτια όλων των κορυφαίων λαϊκών συνθετών της δεκαετίας του ΄50.
Η Πόλυ Πάνου ήταν η πρώτη που τραγούδησε τα « παιδιά του Πειραιά», ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ που έγινε αργότερα μεγάλη επιτυχία.
YouTube</a>.com/v/afa7WNyGLEA?rel=0&fs=1">
YouTube</a>.com/v/afa7WNyGLEA&rel=0&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="opaque" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" allownetworking="internal" height="400" width="644">
Η Πόλυ Πάνου τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, λέει στο newsbeast.gr ο πολύ καλός της φΕλλάδαΕλλάδας</a>. Όπως συνεχίζει, η Πόλυ Πάνου μένει στον Διόνυσο και έχει αφήσει το τραγούδι εδώ και αρκετό καιρό. «Τελευταία φορά τραγουδήσαμε μαζί στην επαρχία. Ήταν πριν από περίπου δύο χρόνια», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η λαϊκή τραγουδίστρια αντιμετωπίζει προβλήματα με το περπάτημά της. Δυσκολεύεται να βαδίσει αλλά δεν πτοείται. Έχει δίπλα της ανθρώπους που τη στηρίζουν και την αγαπούν.
Όπως συμπληρώνει ο κ. Σκόνδρας, η γνωστή τραγουδίστρια ακούει ακόμη καλή μουσική και θυμάται με αγάπη τα παλιά. «Είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος η Πόλυ. Έχει βοηθήσει αρκετούς και γι’ αυτό οι περισσότεροι την αγαπούν», λέει χαρακτηριστικά. Κι αυτό που μπορεί να πει με σιγουριά είναι ότι εκείνη θα συμβούλευε τους νέους να ασχοληθούν με το τραγούδι, αφού εκείνη δούλεψε σκληρά γι’ αυτό. «Μόνο όμως εκείνους που έχουν ταλέντο», καταλήγει.
Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».
ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα
«Οι πολιτικάντηδες με τα "burberry" ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή ΑυγήΕίχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.
image class="left" url="http://www.protothema.gr/files/1/2013/09/10/witacua4.jpg"
Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.
Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα... γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!
Το... πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρ